Om DATA for GOOD Advisory Boards

DATA for GOOD har 2 Advisory board netværk – et for forskere og et for virksomheder og organisationer med interesse for ansvarlig anvendelse af data.

Læs mere nedenfor og tilmeld dig ved henvendelse til Sofie Stenbøg: ss@dfgfoundation.com

Advisory Board - corporate

DATA for GOODs Advisory Network er virksomheder og organisationer, der støtter arbejdet med at udvikle en sikker platform for datadeling.

Som medlem af støtte netværket får din virksomhed en unik mulighed for
at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi i Danmark passer på vores personlige data og samtidig kan gøre brug af data til gavn for forskning, det offentlige og for virksomheder.

Sammen skal vi skabe muligheder for, hvordan vi i Danmark, ved at
aktivere den enkelte borger, kan få bedre adgang til forskellige datakilder i anonymiseret form, samtidigt med at borgeren har fuld kontrol af og indsigt i sine egne data og deres anvendelse.

Hvad får I ud af et medlemskab

Med jeres medlemskab er I med til at udvikle og støtte DfG platformen.

I bliver en del af et netværk, der vil arbejde med stadig flere data og søge nye samarbejdsformer mellem borger, start ups, virksomheder, forskere, uddannelsesinstitutioner mm.

Arrangementer og møder hvor I får lejlighed til at møde holdet bag DfG og repræsentanter for de igangværende projekter.
Her vil nogle af de nye projekter blive præsenteret, og der vil være mulighed for at dele erfaringer og komme med indspark til DfG’s udvikling, og om hvordan vi kan bruge hinanden i Advisory Netværket.

Branding af jeres virksomhed som værende en del af en faglig og dataetisk gruppe, der arbejder for sikker dataanvendelse til gavn for såvel borgere som samfund.

PRIS

Organisationer kan deltage i netværket ved at støtte med min. 10.000 kr excl. moms

Advisory Board - Science

DATA for GOODs Advisory Board – Science er en gruppe af forskere, der støtter arbejdet med at udvikle en sikker platform for datadeling.

Som medlem af Advisory Board Science får du en unik mulighed for at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi i Danmark passer på vores personlige data og samtidig kan gøre brug af data til gavn for forskning.

Sammen vil vi skabe muligheder for, hvordan vi i Danmark, ved at aktivere den enkelte borger, kan få bedre adgang til forskellige datakilder i anonymiseret form, samtidigt med at borgeren har fuld kontrol af og indsigt i sine egne data og deres anvendelse.

Hvad får du ud af et medlemskab

Med dit medlemskab er du med i udviklingen omkring DfG platformen.

Du bliver en del af et netværk, der vil arbejde med stadig flere data og søge nye samarbejdsformer mellem borger, start ups, virksomheder, forskere, uddannelsesinstitutioner mm.

Arrangementer og møder, hvor du får lejlighed til at møde holdet bag DfG og repræsentanter for de igangværende projekter.
Her vil nogle af de nye projekter blive præsenteret, og der vil være mulighed for at dele erfaringer og komme med indspark til DfG’s udvikling, og om hvordan vi kan bruge hinanden i Advisory Board – Science.

Nyhedsbreve med eksklusive nyheder om nye samarbejder, projekter og teknologisk udvikling i dataforvaltning.

Det er gratis for forskere tilknyttet et universitet, at være med i Advisory Board – Science

Tilmelding

Sofie Stenbøg:

ss@dfgfoundation.com

Mobil: +45 28923259