Om DATA for GOOD netværk

 

DATA for GOOD har 2 netværk – et for forskere og et for virksomheder og organisationer med interesse for ansvarlig anvendelse af data.

Læs mere nedenfor og tilmeld dig ved henvendelse til Michelle Barløse: mb@dfgfoundation.com

Advisory network

DATA for GOODs Advisory Network er et netværk af virksomheder og organisationer, der støtter arbejdet med at udvikle en sikker platform for datadeling.

Som medlem af netværket får din virksomhed en unik mulighed for
at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi i Danmark passer på vores personlige data og samtidig kan gøre brug af data til gavn for forskning, det offentlige og for virksomheder.

Sammen skal vi skabe muligheder for, hvordan vi i Danmark, ved at
aktivere den enkelte borger, kan får bedre adgang til forskellige datakilder i anonymiseret form, samtidigt med at borgeren har fuld kontrol af og indsigt i sine egne data og deres anvendelse.

Hvad får I ud af et medlemskab

Med jeres medlemskab er I med til udviklingen omkring DfG platformen.

I bliver en del af et netværk, der vil arbejde med stadig flere data og søge nye samarbejdsformer mellem borger, start ups, virksomheder, forskere, uddannel- sesinstitutioner mm.

Gratis deltagelse for én person til Dansk Industri (DI) og DATA for GOODs årlige konference. Første gang bliver DfG’s Summit 2020 den 21. september. VÆRDI: 1.200,- kroner.

Netværksmøder hvor I får lejlighed til at møde holdet bag DfG og repræsentanter for de igangværende projekter.
Her vil nogle af de nye projekter samt nye medlemmer blive præsenteret, og der vil være mulighed for at dele erfaringer og komme med indspark til DfG’s udvikling, og om hvordan vi kan bruge hinanden i Advisory Netværk.

Nyhedsbreve med eksklusive nyheder om nye samarbejder, projekter og teknologisk udvikling i dataforvaltning.

Branding af jeres virksomhed som værende en del af et fagligt og dataetisk netværk, der arbejder for sikker dataanvendelse til gavn for såvel borgere som samfund.

PRIS

Pris pr. organisation: 10.000 kroner eksl. moms.

Science network

DATA for GOODs Science Network er et netværk af forskere, der støtter arbejdet med at udvikle en sikker platform for datadeling.

Som medlem af netværket får du en unik mulighed for at være med til at skabe rammerne for, hvordan vi i Danmark passer på vores personlige data og samtidig kan gøre brug af data til gavn for forskning.

Sammen vil vi skabe muligheder for, hvordan vi i Danmark, ved at aktivere den enkelte borger, kan få bedre adgang til forskellige datakilder i anonymiseret form, samtidigt med at borgeren har fuld kontrol af og indsigt i sine egne data og deres anvendelse.

Hvad får du ud af et medlemskab

Med dit medlemskab er du med i udviklingen omkring DfG platformen.

Du bliver en del af et netværk, der vil arbejde med stadig flere data og søge nye samarbejdsformer mellem borger, start ups, virksomheder, forskere, uddannelsesinstitutioner mm.

Netværksmøder, hvor du får lejlighed til at møde holdet bag DfG og repræsentanter for de igangværende projekter.
Her vil nogle af de nye projekter samt nye medlemmer blive præsenteret, og der vil være mulighed for at dele erfaringer og komme med indspark til DfG’s udvikling, og om hvordan vi kan bruge hinanden i Science Netværk.

Nyhedsbreve med eksklusive nyheder om nye samarbejder, projekter og teknologisk udvikling i dataforvaltning.

Det er gratis for danske forskere tilknyttet et universitet, at være med i Science netværket

Tilmelding

Michelle Barløse:

mb@dfgfoundation.com

Mobil: +45 50737304