Hvem er DfG platformen relevant for?

Data for Good Foundation ønsker at forbedre folkesundheden og velfærden for alle. Vi gør op med den traditionelle silotænkning og skaber et fundament for værdiskabelse på tværs af interesser og aktører.

DfG platformen skaber sammenhæng og sikrer borgeren kontrol over egne data.

Ved at sætte borgeren i kontrol åbnes mulighed for at data aktiveres på tværs af siloer, og dermed skaber værdi for såvel den enkelte selv, men også for forskere, virksomheder og samfund.

Nedenfor beskrives de forskellige komponenter der sammen med den bagvedliggende krypteringsteknologi udgør DfG platformen.

For dig som borger – Personal DfG
Vi sikrer, at du har privacy og kontrol over dine egne data.
Vi skaber fundamentet for transparens og videndeling, så det bliver nemmere at træffe de rette valg for dig på et oplyst grundlag.

For dig som forsker – Analytic DfG
Du får én indgang til at arbejde med unik data på tværs af traditionelle siloer.
Vi sætter rammerne for at relevante adfærds- og registerdata kan kombineres og genbruges på tværs af interesser og forskningsområder med fokus på etik og privacy.

For dig som virksomhed eller organisation, der vil have adgang til ny viden – Analytic DfG
Vi tilbyder bedre, hurtigere og billigere adgang til ny indsigt og viden for alle med interesse for ansvarlig anvendelse af data.

For dig, der som Serviceprovider vil sikre transparens – Data DfG
Ved at koble din service til DfG platformen kan dine brugere enkelt håndtere deres samtykke og aktivere egne data på tværs af siloer.

For dig der vil integrere data og services
Ved at integrere til DfG platformen bliver du en del af et økosystem der sikrer borgeren fuld kontrol over egne data, med mulighed for at integrere og syndikere data på tværs af siloer.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.